Επιβεβαιώστε τα στοιχεία της οντότητας όπως θα εμφανίζονται στον κωδικό LEI με την GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Επιβεβαίωση πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας Οντότητας
Έχει δικαίωμα υπογραφής και μπορεί να παραγγείλει κωδικό LEI
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Επιβεβαιώστε ότι έχετε δικαίωμα υπογραφής ώστε να είναι δυνατή η διεκπεραίωση της μεταφοράς
Για πόσα έτη θα πρέπει να ισχύει ο κωδικός LEI
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Επιλέξτε για πόσα έτη η LEI Service θα πρέπει να ανανεώνει τον κωδικό LEI σας
Αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη διαδικασία αίτησης για κωδικό LEI
 
 
 
 
4
 
 
 
 
Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις
Πληρώστε και η μεταφορά και η ανανέωση είναι σε εξέλιξη!
 
 
 
 
5
 
 
Πληρώστε και η μεταφορά και η ανανέωση είναι σε εξέλιξη!

Μεταφορά και ανανέωση κωδικού LEI

Μεταφορά και ανανέωση κωδικού LEI

Αποκτήστε ανανέωση κωδικού LEI εδώ

Διαθέτετε ήδη κωδικό LEI, αλλά θα θέλατε να τον μεταφέρετε και να επωφεληθείτε από το χαμηλό κόστος κωδικού LEI και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η μεταφορά δεν κοστίζει τίποτα - πληρώνετε μόνο για την ανανέωση του κωδικού LEI, για 1, 3 ή 5 χρόνια.

Μεταφορά και ανανέωση του Αναγνωριστικού Κωδικού Νομικής Οντότητας (LEI) με χαμηλό κόστος

Στη LEI Service μπορείτε να μεταφέρετε και να ανανεώσετε τον Αναγνωριστικό Κωδικό Νομικής Οντότητας μόνο με 49 ευρώ. Πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική τιμή σύμφωνα με τη σύγκριση τιμών που μπορείτε να δείτε στη σελίδα τιμολόγησης μας. Εάν μεταφέρετε και κάνετε ανανέωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από 1 έτος, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε κάποια επιπλέον χρήματα.

Δεν θα χάσετε ποτέ προπληρωμένο διάστημα

Ακόμα και αν έχετε προπληρώσει την περίοδο ισχύος του LEI σε άλλον προμηθευτή, είναι δυνατόν να μεταφέρετε τον αριθμό LEI στη δική μας διαχείριση αμέσως. Θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε καθόλου από το προπληρωμένο διάστημα.

Μπορούμε να υποβάλουμε έναν LEI για μεταφορά και ανανέωση 60 ημέρες πριν από την παύση της ισχύος του με το GLEIF, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο κωδικός LEI σας δεν είναι πλέον έγκυρος μετά από 90 ημέρες, θα κρατήσουμε την παραγγελία σας για 30 ημέρες και στη συνέχεια θα υποβάλουμε την αίτηση μεταφοράς και ανανέωσης για λογαριασμό σας όταν φτάσουμε στο όριο των 60 ημερών πριν.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ανανέωσης LEI και της «μεταφοράς και ανανέωσης» LEI;

Εάν έχετε ήδη αριθμό LEI, τότε αυτός θα έχει εκδοθεί μέσω μίας LOU (Τοπική Επιχειρησιακή Μονάδα). Οι LOU είναι οι οντότητες που στην πράξη εκδίδουν τους αριθμούς LEI. Για να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές διαχείρισης LEI που προσφέρουμε, θα πρέπει να μεταφέρετε τον αριθμό LEI στη LOU με την οποία συνεργαζόμαστε.

Η διαδικασία αυτή είναι 100% δωρεάν για εσάς και ο κωδικός LEI δεν θα υποστεί καμία αλλαγή - πρόκειται για μια καθαρά διοικητική διαδικασία την οποία αναλαμβάνουμε εμείς. Δεν είμαστε σε θέση να ανανεώσουμε τον κωδικό LEI σας πριν αυτός μεταφερθεί στη συνεργαζόμενη με εμάς LOU.

Η διαδικασία μεταφοράς μπορεί να διαρκέσει έως 7 ημέρες - εξαρτάται αποκλειστικά από τον προηγούμενο σας πάροχο.

Θυμηθείτε εάν έχετε μακροχρόνιο συμβόλαιο με την τρέχουσα εταιρεία διαχείρισης LEI - θα πρέπει να ακυρώσετε αυτό το συμβόλαιο.

FAQ

Είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε τον κωδικό LEI στη διαχείρισή μας. Η LEIService προσφέρει αυτή την υπηρεσία δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον αριθμό μητρώου της οντότητάς σας και να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας. Η διαδικασία μεταφοράς θα διαρκέσει περίπου 7 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί. Μια μεταφορά διαρκεί πάντα περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί, αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους υπηρεσιών στο σύστημα LEI.

Η LEIService μπορεί να σας βοηθήσει με την ανανέωση του κωδικού LEI μόνο με 49 ευρώ για 1 έτος. Εάν επιλέξετε να ανανεώσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να έχετε πρόσθετη εξοικονόμηση και να γλιτώσετε τον κόπο της ανανέωσης κάθε χρόνο.

back to top