Bevestig entiteitsinformatie zoals deze op de LEI-code zal verschijnen met GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Bevestig entiteitsinformatie en contactgegevens
Is een ondertekenaar en kan een LEI-code bestellen
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Bevestig dat u een ondertekenaar bent, zodat de overdracht kan worden verwerkt
Hoeveel jaar moet de LEI-code geldig zijn
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Selecteer voor hoeveel jaar LEI Service uw LEI-code moet vernieuwen
Accepteer de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het aanvraagproces voor de LEI-code
 
 
 
 
4
 
 
 
 
Algemene voorwaarden lezen en accepteren
Betaal en de overdracht en verlenging is in volle gang!
 
 
 
 
5
 
 
Betaal en de overdracht en verlenging is in volle gang!

Overdracht en verlenging van het LEI-nummer

Overdracht en verlenging van het LEI-nummer

Vraag hier een verlenging van uw LEI-nummer aan

Heeft u al een LEI-code, maar wilt u deze overdragen en profiteren van onze lage LEI-codekosten en uitstekende klantenservice? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De overdracht kost niets - u betaalt alleen voor de verlenging van de LEI-code, voor 1, 3 of 5 jaar.

Overdracht en verlenging van Legal Entity Identifier (LEI) tegen lage kosten

Bij LEI Service kunt u voor slechts 49 euro een Legal Entity Identifier-nummer overdragen en verlengen. Dit is een zeer scherpe prijs volgens onze prijsvergelijking die u kunt zien op onze prijzenpagina. Als je een overdracht maakt en een langere verlenging dan 1 jaar doet, kun je ook wat extra geld besparen.

U verliest nooit een prepaid periode

Ook als u een LEI-geldigheidsperiode vooruit heeft betaald bij een andere dienstverlener, is het nog steeds mogelijk om het LEI-nummer direct naar ons management te verhuizen. Wij zorgen ervoor dat u niets van de prepaid periode verliest.

We kunnen een LEI voor overdracht en verlenging 60 dagen voordat het niet langer geldig is met GLEIF indienen, wat betekent dat als uw LEI-nummer binnen 90 dagen niet langer geldig is, houden we uw bestelling 30 dagen vast en dan indienen het overdrachts- en verlengingsverzoek op uw namens wanneer we de 60 dagen vóór mark bereiken.

Wat is het verschil tussen een verlenging van een LEI-nummer en een "overdracht en verlenging"?

Als u al een LEI-nummer heeft, is dit uitgegeven via een LOU (Local Operating Unit). LOU's zijn de entiteiten die in de praktijk de LEI-nummers uitgeven. Om te profiteren van onze lage LEI-beheerprijzen, moet u het LEI-nummer overdragen aan de LOU waarmee we samenwerken.

Dit proces is 100% gratis voor u en het LEI-nummer ondergaat geen wijzigingen - het is een puur administratieve oefening die wij voor u regelen. We kunnen uw LEI-code niet vernieuwen voordat deze is overgedragen aan onze partner-LOU.

Het overdrachtsproces kan tot 7 dagen duren - het hangt volledig af van uw oudedienstverlener.

Onthoud dat als u een lang contract hebt met uw huidige LEI-beheermaatschappij - u dat contract moet opzeggen.

FAQ

Het is heel eenvoudig om het LEI-nummer naar ons management te verplaatsen. LEI Service biedt deze service gratis aan. Het enige wat u moet doen is het registratienummer van uw entiteit in te vullen en uw informatie te verifiëren. Het overdrachtsproces duurt ongeveer 7 werkdagen. Een overdrachtsproces duurt altijd langer, dit geldt voor alle serviceproviders in het LEI-systeem.

LEI Service kan u helpen met het verlengen van een LEI-code voor slechts 49 euro voor 1 jaar. Als u ervoor kiest om voor een langere periode te verlengen, kunt u extra besparen en de moeite besparen om elk jaar te verlengen.

back to top