LEI-nummer Prijzen

Vind hieronder de oplossing met de beste pasvorm – al onze oplossingen zijn inclusief gratis telefonische ondersteuning en onbeperkte ondersteuning per e-mail.

Favoriet

Nieuwe LEI-code

Telefonische ondersteuning : Gratis
E-mail ondersteuning : Gratis
GLEIF-vergoeding : Inbegrepen
1 jaar
€49,00
3 jaar(opslaan €12,00)
€135,00
5 jaar(opslaan €70,00)
€175,00
Van
€35,00
per jaar
Favoriet

Overdracht en verlenging van het LEI-nummer

Overdracht en verlenging van het LEI-nummer

Telefonische ondersteuning : Gratis
E-mail ondersteuning : Gratis
GLEIF-vergoeding : Inbegrepen
1 jaar
€49,00
3 jaar(opslaan €12,00)
€135,00
5 jaar(opslaan €70,00)
€175,00
Van
€35,00
per jaar

LEI-nummer prijzen

Hieronder vindt u de prijzen van onze LEI-nummers exclusief eventuele toepasselijke btw. Een LEI-verlenging is geprijsd als een nieuwe LEI-registratie.

De prijs van het LEI-nummer bij LEI Service is inclusief Engelstalige klantenservice. Wij kunnen u zowel telefonisch als per e-mail helpen. De prijs van het LEI-nummer is inclusief gratis updates als er wijzigingen zijn in de juridische entiteit. Dit is om ervoor te zorgen dat de LEI-informatie die wordt weergegeven in de GLEIF LEI-database altijd wordt bijgewerkt en correct is.

Heeft u een bulkvolume nodig? (neem contact met ons op via info@leiservice.com)

Prijsvergelijking

Hieronder vindt u LEI-nummerprijzen voor enkele van onze concurrenten in Nederland voor een nieuwe LEI-coderegistratie per 30.05.2023:

  • LEI Service – 49 euro voor een nieuwe of verlenging van een LEI-nummer
  • LEI Register – 55 euro voor een nieuw LEI-nummer
  • ISIN2LEI.eu – 62 euro voor een nieuw LEI-nummer
  • KVK – 65 euro voor een nieuw LEI-nummer
  • Bloomberg – 65 euro voor een nieuw LEI-nummer

VIP - Express levering

U heeft de mogelijkheid om een leveringsgarantie van 2 uur toe te voegen aan de nieuwe LEI-nummerbestelling. Het moet op weekdagen vóór 17 uur worden gekocht en de rechtspersoon moet een ondertekeningsbevoegdheid hebben die wordt vermeld in de lokale gezaghebbende bron.

Als er een moedermaatschappij is die de jaarrekening consolideert, wordt de VIP-service niet aangeboden. U kunt de VIP / expreslevering toevoegen voordat u de betaling voltooit. (Als het niet verschijnt - ons automatische systeem heeft bepaald dat de aanvraag niet in aanmerking komt voor expreslevering).

FAQ

De prijs van de LEI-code bevat:

  • Onbeperkte assistentie bij het aanvragen van een LEI-nummer totdat het is goedgekeurd of afgewezen door GLEIF
  • Onbeperkte ondersteuning per telefoon of e-mail
  • Gratis updates van de LEI-informatie als er wijzigingen zijn in de juridische entiteit

Er is zowel een initiële registratievergoeding als een jaarlijkse onderhoudsvergoeding van het LEI-nummer. U kunt geld besparen door vooraf een meerjarige onderhoudsovereenkomst af te sluiten.

De prijs voor een verlenging van een LEI-nummer hangt af van of u ervoor kiest om te verlengen voor een jaar of voor meerdere jaren. Voor een jaar verlenging betaalt u 49 euro bij LEI Service, terwijl een verlenging van vijf jaar kunt u veel geld besparen.

Er zijn twee mogelijkheden om voor een LEI-code te betalen:

  • Kiest een juridische entiteit ervoor om de registratie zelf uit te voeren, dan betaalt de juridische entiteit de kosten van de LEI-code
  • Een niet-verbonden juridische entiteit is bevoegd om namens de juridische entiteit de registratie te beheren. Dit heet geassisteerde registratie. In dit geval worden de LEI-codekosten betaald door de entiteit die de LEI-registratie beheert

Als u een nieuw LEI-nummer doet, bedragen de kosten voor het LEI-nummer 49 euro exclusief eventuele BTW.

Er bestaan verschillende prijsvergelijkingssites voor LEI-codes waar u onze prijs kunt vergelijken met die van onze concurrenten. Dit kan u helpen om op de meest betaalbare manier een LEI-code te krijgen. Ga naar https://leiprices.com/ voor een overzicht van LEI-codeprijzen.

back to top