Over ons

Bij LEI Service behandelen vakprofessionals uw LEI-nummeraanvraag.

We zijn de hele weg bij je.

Mads Bjerggaard  
BSc (Econ.)

Mads Bjerggaard, LEI ServiceMads heeft een bachelor in Bedrijfskunde en Computerwetenschappen van Copenhagen Business School. Mads werkt al zo'n 20 jaar met complexe IT-systemen.

Michael Jordan Bjerggaard  
MSc (Econ.)

Michael Jordan Bjerggaard, LEI ServiceMichael heeft een master in Toegepaste Economie en Financiën van de Copenhagen Business School. Michael heeft eerder gewerkt met compliance in de banksector.

Kerry Weir  
.

Kerry Weir from LEI ServiceKerry heeft een ervaring met professionele Social Media en website bouwen. Kerry zal voornamelijk onze klanten uit GB, de VS en andere Engelssprekende landen bedienen.

LEI Service helpt u met het hele LEI-nummeraanvraagproces

Neem gerust contact op als u vragen hebt over het proces. Wij antwoorden altijd binnen 24 uur en u kunt ons ook telefonisch bereiken via +45 4290 3838 of info@leiservice.com.

Neem hier contact met ons op

Aanvullende informatie over LEI Service

LEI Service is opgericht in Denemarken en is een officiële LEI (Legal Entity Identifier) registratieagent onder GLEIF (de internationale LEI-organisatie).

We bieden goedkope LEI-aanvragen en goedkope verlengingen. We kunnen zulke lage prijzen aanbieden omdat we het aanvraagproces voor u hebben vereenvoudigd.

In tegenstelling tot andere goedkope providers bieden wij telefonische ondersteuning. We willen dat u zich veilig voelt en tegelijkertijd een eenvoudige en betaalbare ervaring hebt bij het verkrijgen van uw LEI-nummer. U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.


Hoe bestel ik een LEI-code?

Het is heel eenvoudig om bij ons een LEI-nummer te bestellen. Eerst vult u uw bedrijfsregistratienummer of naam in. U verifieert de gegevens die we over uw entiteit in ons bestand hebben of voert ontbrekende informatie in. We controleren automatisch of u al een LEI hebt geregistreerd bij GLEIF.

Het volgende dat u gaat doen is: 1) Bevestigen dat u bevoegd bent om namens de entiteit een LEI aan te vragen, 2) Kies de duur van de LEI – zo simpel is het.

Wij valideren de gegevens en vragen namens u de LEI aan. Het proces duurt doorgaans 1-48 uur, afhankelijk van het tijdstip waarop u uw bestelling plaatst. Het hangt er ook van af of we aanvullende informatie van u nodig hebben om de aanvraag voor het LEI-nummer in te vullen.

Wat er ook gebeurt, we helpen u tot het LEI-nummer in uw inbox zit.

back to top