Σχετικά με εμάς

Στη LEI Service, οι επαγγελματίες του εμπορίου θα αναλάβουν τη διαδικασία αίτησής σας για κωδικό LEI.

Είμαστε μαζί σας σε όλα τα βήματα.

Mads Bjerggaard  
BSc (Οικονομικά.)

Mads Bjerggaard, LEI ServiceΟ Mads είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Επιστήμη των Υπολογιστών από το Copenhagen Business School. Ο Mads εργάζεται με πολύπλοκα συστήματα ΙΤ εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Michael Jordan Bjerggaard  
MSc (Οικονομικά.)

Michael Jordan Bjerggaard, LEI ServiceΟ Michael είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά από το Copenhagen Business School. Ο Michael έχει προηγουμένως εργαστεί στον τραπεζικό τομέα με θέματα συμμόρφωσης.

Kerry Weir  
.

Kerry Weir from LEI ServiceΗ Kerry έχει προηγούμενη εμπειρία στα επαγγελματικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην κατασκευή ιστότοπων. Η Kerry εξυπηρετεί κυρίως τους πελάτες μας από τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τις λοιπές αγγλόφωνες χώρες.

Η LEI Service θα σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία αίτησης κωδικού LEI

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία. Θα απαντάμε πάντα εντός 24 ωρών και μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο τηλέφωνο +45 4290 3838 ή το info@leiservice.com.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη LEI Service

Η LEI Service ιδρύθηκε στη Δανία και είναι επίσημος πράκτορας καταχώρησης LEI (Αναγνωριστικός Κωδικός Νομικής Οντότητας) υπό το GLEIF (τον διεθνή οργανισμό LEI).

Προσφέρουμε χαμηλού κόστους αιτήσεις LEI και χαμηλού κόστους ανανεώσεις. Μπορούμε να προσφέρουμε τόσο χαμηλές τιμές επειδή έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης για εσάς.

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους με χαμηλό κόστος, προσφέρουμε τηλεφωνική υποστήριξη. Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς και ταυτόχρονα να έχετε μια εύκολη και προσιτή διαδικασία απόκτησης του κωδικού LEI σας. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.


Πώς κάνω παραγγελία κωδικού LEI;

Είναι πολύ απλό να παραγγείλετε έναν κωδικό LEI μαζί μας. Πρώτα εισάγετε τον αριθμό μητρώου ή την επωνυμία της επιχείρησής σας. Επαληθεύετε τα δεδομένα που διατηρούμε στο αρχείο για την οντότητά σας ή εισάγετε τυχόν πληροφορίες που λείπουν. Θα ελέγξουμε αυτόματα αν έχετε ήδη καταχωρήσει LEI στο GLEIF.

Το επόμενο που θα κάνετε είναι: 1) Επιβεβαιώστε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να υποβάλετε αίτηση για LEI για λογαριασμό της οντότητας, 2) Επιλέξτε τη διάρκεια του LEI - τόσο απλά.

Θα επαληθεύσουμε τα στοιχεία και θα υποβάλουμε αίτηση για LEI εκ μέρους σας. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 1-48 ώρες, αναλόγως με την ώρα της ημέρας που κάνετε την παραγγελία σας. Εξαρτάται επίσης από το αν ενδεχομένως χρειαστούμε πρόσθετες πληροφορίες από εσάς για να ολοκληρώσουμε την αίτηση για τον κωδικό LEI.

Ό,τι κι αν συμβεί - θα σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα μέχρι να φτάσει ο κωδικός LEI στα εισερχόμενά e-mail σας.

back to top